Casă sau acasă

Mai mult ca sigur v-aţi gândit cum trebuie să arate casa. Sau unde trebuie să fie casa, la mare la munte, ce etaj sau făra, (mai mult cu etaj decât fără, acuma să fim cinstiţi) cu balcon cât o sufragerie, sau cât jumătate de casă, 7 camere,5 băi şi 4 balcoane, iar proiectul e gata.

Acestea sunt doar câteva principii, acum cum trebuie să arate fiecare cameră, cu geam ce să ţină loc de plasmă, cu acvariu în loc de un perete, sau poate de toţi… casa făcută in stil gotic, in stil modern, etc.

10250281_450543768410158_7285369553893422350_n

Dar poate nu aţi remarcat, sau poate că da, totul începe de la bază. Am pornit cu casa de la o fundaţie, am pornit cu camerele de la parchet. Acest mic detaliu ocupa un rol important în aspectul camerei, de geaba ai o cameră elegantă, dacă ai un parchet luat de la 3.80, care dă un aspect neglijent sau nu oferă acel aspect pe care ţi-l doreşti. Sau mai rău, începe să iasă de la locul lui, depinde şi de cine face lucrarea asta e clar.

O firmă care se respect, ar trebui să te sfătuiască în privinţa alegerilor, nu să te convingă să iei un produs anume, dar în cazul meu când am renovat bucătăria, eram derutată complet, nii nu tiam ce să cumpăr, nici la cine să apelez pentru a le monta (mă refer la gresie, în cazul meu), acum am găsit http://www.parchetpeviata.ro şi mi-e ciudă de mor că nu am găsit-o mai devreme, dar nu e târziu. Au o ofertă foarte tentată şi garanţie pe măsură.

10371910_470237236440811_5783875187220394450_n

Transport GRATUIT, indiferent de cantitate.

Întreţinerea profesională a parchetului, la un an dupa finalizarea lucrării, oferit ca BONUS. Acest serviciu costă în mod normal 5 euro/mp, însă clienţii noţtrii îl primesc GRATUIT.

Reparaţie gratuită a parchetului pentru accidente minore. Dacă vei avea un accident minor, spre exemplu vei scăpa un obiect ascuăit pe parchet ăi ăl vei avaria.

Livrăm întotdeauna la timp. Daca întarziem mai mult de 48h faţă de termenul agreat împreună, primeşti o reducere de 15% din valoarea totală a contractului.

Montaj fără cusur. Îţi punem la dispoziţie o echipă de meşteri parchetari certificaţi şi recunoscuţi pe piata pentru priceperea lor. Realizăm montajul la un preţ convenabil pentru tine.

BONUS, la finalul lucrării primeşti de la noi produse de întreţinere în valoare de 100 euro.

Ce spun ei: parchetpeviata.ro a ramas fidel viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%. Urmează de văzut.

Parchet-Kahrs-Nuc-Orchard-3-500x750

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s