Mănânci, bei mesteci Orbit!

Da, cam asta mi-a atras atenţia de fiecare dată când deschid televizorul. În ciuda faptuluyi ce publicitatea ne sufocă pe toţi, mai găsim şi cateva, nu multe care ne plac. Alegerea mea am făcut-o mai de mult, dintr-o grupare de reclame care nu aveau nicio legătură cu conţimutul, dar românul este inventiv.

Ce îmi place cel mai mult? Antonio Banderas.

Campania încurajează consumatorii să mestece Orbit după fiecare masă, să-şi “ia adio” de la resturile de mâncare pentru a-şi menţine dinţii curaţi şi sănătoşi.

Finalul reclamei este dat de plecarea celebrului actor, fundalul sonor prezentând sloganul reclamei,  “Ia-ţi adio de la resturile de mâncare”, urmat de binecunoscutul îndemn “Pentru dinţi curaţi şi sănătoşi: Mănânci, Bei, mesteci Orbit!”

Pe 7 noiembrie va avea loc Noaptea Devoratorilor de publicitate, vino şi tu!

Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pe https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s