ICE COMIC CON

Ce actor as vrea sa intalnesc? Avand in vedere ca trebuie sa aleg altii decat cei din Game of Thrones (Miltos Yerolemou, IAN McELHINNEY şi James Cosmo) il aleg pe Alexander Skarsgård. Actorul din “True Blood” care a ajuns la al 7-lea sezon. Nici nu mi-as fi putut imagina un actor mai potrivit pentru rolul lui Eric Northman din “True Blood”. Fiind suedez, rolul impunatorului vampir viking i s-a potriivit imediat! alexander-skarsgard-500510l

Alex si-a inceput cariera de actor la 8 ani, dar a renuntat (la indemnul mamei, de profesie medic) la varsta de 16 ani, fiind coplesit de celebritate. Putin rebel in adolescenta a renuntat la colegiu si s-a inscris in armata unde a reflectat asupra viitorului sau.

El a jucat si în mai multe seriale si filme realizate de televiziunea suedeza.
A inceput in 2001 cu: “Zoolander”. S-a intors in Suedia unde a continuat cariera in teatru si film, incluzand productiile “Who’s Afraid of Virginia Woolf?” si “Bloody Wedding”. Din pacate realizarile pe plan local nu-i aduc recunoastere internationala asa ca se intoarce in Los Angeles.În anul 2003 a fost nominalizat pentru un Guldbagge pentru rolul secundar in filmul Hundtricket – The Movie/The Dog Trick.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s