Sarbatoare fara bere e ca masa fara sare!

Inca de pe vremea domnitirilor nostri se folosea vinul pentru a sarbatori o victorie sau o sarbatoare anume. Nu spun ca Stefan cel Mare ar da in betie, dar pot sa spun ca acesta a fost un mod de a sarbatori, care prin gena ni s-a stransmis si noua.

In zilele de azi, nu e gratar fara bere, nu e petrecere fara bere, nu e friptura fara bere, nu e nimic fara bere. Cam a concluzia asta ajungem. Nu putem spune ca este o dependenta, fiecare isi cunoaste imitele…. sper.

Faptul ca in zilele de azi a intrat si berea in specificul traditiei, nu e un lucru ingrijorator avand in vedere trecutul dar si placerile noastre. Sunt si perosane <ca mine spre exemplu> care nu stau cu berea in mana zi de zi, dar as sparge una la un eveniment. La un motiv de sarbatoare.

Traditia s-a manifestat si la Tuborg, care isi face mereu prezent la inceput de sarbatoare. Poare nu reuseste sa convinga pe toata lumea, dar deja intram in sarbatoare doar cand auzim reclama.   #ChristmasTaste şi #ChristmasBrew e un nou mod de publicitate utilizand hastagul.

Sarbatoarea a ajuns sa fie anuntata prin intermediul reclamelor, si nu cu ajutorul calendarului, dar nu condamn pe nimeni, rutina a intervenit atat de mult in zilele noastre incar nu ne dam seama de nimic, decat atunci cand ne loveste in fata.

TUBORG_Christmas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s