Preferatele lunii Noiembrie

Si s-a dus luna noiembrie. Nu cred ca sunt singura care nuumara lunile pana la vacanta, sa vad cat mai am de invatat, dar poate sunt printre singurii care le este frica deoarece vine BACALAUREATUL. Si pentru mine reprezinta o treapta pe care o voi trece, dar trebuie sa o trec cu nota mare.

Nu ma vaiet, incerc sa profit de tot timpul, stau si invat insa nu e usor cand vad colegii mei cum pleaca de la scoala in oras sau cand pleaca in club.

In aceste momente grele imi sunt alaturi aceste produse care imi fac viata mai …. placuta.

IMG_5976

Pe primul loc este tableta mea Tab 3 care nu e buna de nimic, in comparatie cu telefonul meu Apple, dar tableta e si ea utilizabila, nu la capacitate maxima deoarece da cu eroare. Probabil o sa sariti ca din pusca si o sa spuneti ca e foarte buna, dar pentru mine care vreau totul repede, tableta asta se misca foarte incet.

Parfumul meu Giordani. Doamne ce frumos miroase, este un mod in care imi incep dimineata. Desi nu mai am mult ar trebui sa fac un stoc.

Flondul de ten Farmasi 03, este cel care ma face sa ies din casa fara sa sperii pe nimeni. Are un miros placut si e chiar fresh. Am ales gama High Performance deoarece tenul meu are nevoie de o acoperire medie spre mare, iar acest produs fiind unul cu acoperire mare (full coverage) mă așteptam să aibă efect de mască dar nu este deloc așa.

Rujul meu Rosu (65) de la Golden Rose, nu pot sa spun ca rezista 7 ore, asta in cazul in acre vrei sa mai si mananc ceva. Dar rezista, e cremos si nu se usuca. Am precizat ca nu rezista, da, dar se diminueaza culoarea.

Nivea Aqua Efect a fost un real ajutor in vremea cand erau temperaturi ridicate, iar acum il folosesc dar atunci cand imi imt tenul inbaxit, de obicei seara il folosesc in completare cu un alt produl.Nu se termina repede si e si placut mirositor.

Plasturii de la Balea, le folosesc doar atunci cand imi ies puncte negre pe nasul, atunci cand trec de limita normalului. Am dat 6 lei pe ele, dar nu am acut o afacere cine stie ce, intrucat am avut parte si de produse si mai bine. Avantajul care le-a propulsat in top este faptul ca sunt albe si vezi exact cat de eficient a fost.

Ultima dar nu cea din urma, cartea “Si aclo ce-o saa faci?” este un ghid pentru bursele, studii si joburi in strainatate. Avand in vedere ca sunt clasa a 12–a, si am vazut cam cat am de invatat pana acum <8 poezii care sunt comentate fiecare pe 5 pag>… pare destul de usor, poate pentru ca nu am ajuns inca la roman. Oricum cartea am castigat-o la o licitatie si sper sa imi fie de ajutor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s