Vine Craciunul!!

Pare ca vine craciunul? Unde e zapada? Unde e nerabdarea aceea pe care toti o avem indiferent de varsta?

-969207683

Anul trecut pe vremea asta nu aveam nimic… ca acum. Dar dupa aceasta vacanta intrase zapada in case si dandu-se cu coduri in judete. Dar chiar si atunci, cand aveam mandria ca am sa vad si eu la judetul meu culoare… nu am avut parte. Toate judetele cu cod portocliu si galben, iar orasul meu fara. De parca s-au vorbit norii si ce au zis ei ” Bai aici… nu trebuie sa intram, tineti-va si aruncam zapada cand iesim de judetul asta, daca nu mai puteti da-ti pe langa!” Si chiar asa a fost!

1311437121

Anul acesta ce scuze mai au? e frig de ingheata panamtul si o ceata de o tai cu cutitul, parca vad ca nu o sa avem zapada, am sa fac bradul pe “uscat”, nu ca nu m-as fi obisnuit deja. Dar am acel sentiment ca ceva lipseste. Filozofez la ce era cand eram mica, bradul natural pe care mama il punea in pamant, si punea apa… desi era cam rarut bradul, era mai bogat decat ceilalti.

Fata de zilele de azi, unde un brad articicial face 3-500 lei, cam 2 brazi pentru 2 ani, itti scoti banii, e si mai bogat, si nici nu trebuie sa iti faci grizi ca lasa ace sau mai stiu eu ce.

Mirosul.. arzi si tu o lumanare parfumata si ai terminat, vrei zapada, dai cu spma sau zapada artificiala. Si sa tot vina mosul. Nu asa era pe vremuri, nu mai e nimic la fel. In timp ce e unii le place aceasta situatie, te scuteste de ceva cheltuieli si mers la cautat de brazi, eu nu as vrea sa induc copilului meu aceasi stil.

-1300276042

Cum stati cu cadourile? Cate santuri ati facut de la casa la magazine? Anul trecut mai stiam ce vrea familia, dar anul asta habar nu am. Sunt fara idei, iar parintii mei sunt foarte pretentiosi, deci la ei trebuie sa merg la sigur. Mama tocmai si-a luat parfumul ei referat, deci asta cade din discutie, tata…. o sticla de sampanie si i-am inchis gura. Tata ca tata, la fel ca reactiile pe care le avem cand observam 11 apeluri ratate, dar mama… Niciodata sa nu uiti de mama daca stii ce e bine pentru tine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s