Blog My Valentine

Chiar daca sarbatoarea de Valentine’s day este preluata de la americani, a intrat repede si in cultura noastra. Fiecare are modul lui de a serba aceasta zi minunata, este inca un motiv sa sarbatorim.

BlogAwards promite sa ne ajute sa facem aceast eveniment, unul memorabil, provocandu-ne la cateva campanii, unde avem sanse sa catigam premii.

Fiecare blog-er care s-a angajat sa scrie pentru intreaga lume, este invitat sa isi exprime opinia la campaniile organizate de BlogAwards, avand sanse sa se perfectioneze, sa intalneasca lume noua, dar sa si castige premii in cadrul fiecarei campanii, la care doreste sa se inscrie.

Daca te-am convins, uite cateva reguli:

    • Scrie un articol de promovare a evenimentului Blog My Valentine de minim 200 de cuvinte in care sa introduci un link catre pagina http://www.blogawards.ro/.
    • Promoveaza articolul pe facebook (postarea sa fie publica) si twitter(optional) cu hashtag-ul #roblogawards si inscrie link-ul postarii in formularul de pe aceasta pagina. Pentru vedea un link de postare facebook se face click dreapta pe data postarii si se copiaza link-ul.
    • Participa la minim 75% din campaniile individuale Blog My Valentine.Data limita: 10 februarie 2015
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s