Ai grija de tine? Mai apuci sa te gandesti si la tine?

Acestea sunt doua intrebari fundamentale. Prinsi in problemele cotidiene, in stres si  treburi care ne tin ocupati, mai apucam sa stam  o ora si sa meditam la fiinta noastra? Sau sa facem ceva care sa ne ajute, sa ne prelungeasca un pic viata? Ma indoiesc.

Aproape in fiecare zi ma gandesc ca bine ar fi sa am putin timp si pentru mine, dar mereu ma iau cu vorba si ma apuc sa fac alt ceva. Momentele de liniste apar atunci cand sunt racita sau bolnava. Doar atunci stau 3 zine, timp in care nu imi arde de nimic si am destul timp sa meditez.

Cat timp ,din cele 30 de minute pe care trebuie sa le pierdem mergand, chiar mergem? Mancam sanatos, sau luam ceva din drum de mancat, fie ce o fi? De vitamine mai trebuie sa precizen?

Ar trebui sa ne impunem, poate nu in fiecare zi, dar sa fie o perioada in care sa ne ocupam de noi. Suntem in secolul vitezei, asta e clar, dar ce rol mai are viteza daca nu poti sa te misti tu, sau sa fii capabil sa te ridici. Nu cere nimeni o schimbare radicala, dar cel putin sa te convingi pe tine ca in ritmul asta nu are ce sa-ti strice, ba mai mult, poate ca rezultatele o sa te multumeasca in viitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s