Actiune de caritate

Orice on are o latura sensibila care-i trezeste puterea de a face actiuni da caritate, fe ele pentr semenii sai, fie pentru animale. Aceste actiuni “benevol” au un rol in formarea caracterului unui om si la formarea lui ca persoana in socetate.

Apreciez ca prsoanele ce da dovada de compasiune pentru cei din jur, oferind o parte din timpul lor sau din resursele lor facand actiuni de caritate nu sunt decat modele de apreciat in zilele noastre. In aceeasi masura, aceste actiuni ne pot forma caracterul avand un impact asupra evolutiei noastre.

O astfel de persoana este si Zolty, unul dintre bloggerii activi în campaniile Blogal Initiative şi, în acelaşi timp, unul dintre cei mai inimoşi oameni pe care am reuşit să-i cunoaştem, vrea să dea prin concurs fostul lui scaun electric. Pentru cei care nu ştiu, Zolty suferă de distrofie musculară congenitală, motiv pentru care nu poate desfăşura toate activităţile pe care le desfăşurăm noi. Chiar şi atunci când scrie pe blog face asta folosind doar un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult.

Zolty şi-a cumpărat acum ceva timp un scaun electric, care să-l ajute să se deplaseze. Între timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea să doneze scaunul lui vechi cuiva care are nevoie de el. Problema ar fi că scaunul are nevoie de nişte acumulatori, care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător, aşa că ne-am gândit să găsim un sponsor care să ne ajute cu aceste două neajunsuri.

Propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail, la contact@blogalinitiative.ro

Advertisements

One thought on “Actiune de caritate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s