Oferte la Apple

A fost o perioada in care am stat sa compar toate firmele unele cu altele. Avand un buget de 30 de milioane ma hotarasem sa imi cumpar un calculator, in ideea ca voi putea sa ma integrez in generatia vitezei si a performantei.

Prima firma pe care am studiat-o a fost Apple, evident. Incercand sa imi fac  colectie de produse de la Apple, ma gandeam sa adaug un nou calculator, Calculator-Apple-ALLinONE

De ce Apple? Un scurt istoric:

Apple Inc, cunoscuta anterior sub numele de Apple Computers, este o companie americana cu domeniul de activitate axat pe tehnologia computerelor. Apple a castigat o mare reputatie ca inovator in industria de inalta tehnologie. Compania Apple a fost infiintata de Steve Jobs si Gary Wozniak la data de 1 aprilie 1976 intr-un garaj inchiriat din Palo Alto, in sudul Californiei. In iulie ‘76 Apple Computer scotea pe piata primul PC in forma lui incipienta. Au urmat apoi in 1977 Apple 2 care deja avea o imagine mai avangardista, iar in 1980 Apple 3. In 1983 au lansat proiectul Lisa care a revolutionat practic lumea PC-urilor, introducand un sistem de operare cu o interfata grafica (GUI).
2010 a fost anul in care Apple a lansat computerul tableta iPad, care si-a castigat imediat popularitatea in lumea „high tech”. Acesta indeplineste in acelasi timp rolul mai multor aparate sau dispozitive mobile, ca de ex. telefoane smartphone, aparat de navigatie dupa sistemul GPS, e-Reader, browser Internet, jocuri electronice, dictionare electronice si multe altele

Pentru că noul iMac cu display Retina 5K este star-ul show-ului, vom vorbi mai intai despre el. După cum zice si numele sau, noul computer all-in-one de la Apple ofera un display cu rezolutie gigant. Desi mulţi producatori încearca sa aduca pe piata display-uri 4K, Apple deja sare peste acest prag si ofera iMac cu display 5K, afisand 14,7 milioane de pixeli (5120 x 2880), pe un ecran cu diagonala de 27″. Acest lucru inseamna ca sunt afisati cu 67% mai multi pixeli decat 4K, Apple sustinand că acesta este display-ul cu cea mai mare rezoluţie din lume.

Ca si premiu oferit de Euro-Computer, optez pentru boxa portabila. Sunt pasionata de muzica, dar mai mult as prefera sa conectez telefonul la boxe si sa pune muzica de fiecare data cand sufletul cere, sau mai bine is de fiecare data cand vecinii dorm. Daca este compatibil si cu iphone este si mi bine, intrucat alt telefon nu am.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s