Marius Matache vine sa se intaneasca cu noi

Marius Matache este nu numai doctor in chimie, cercetator in chimia mediului, cantautor folk, dar si blogger. Activeazăîn muzica folk de peste 10 ani (primul meu concert a avut loc pe 8 aprilie 2004, în Club BigMamou din București), timp în care a cântat în diferite formule de trupă (I’mperfect), proiecte(Gashkademia de Folk) sau singur. Din 2007, cântăcaMarius Matache&Folk Band Imperfect, trupăce include, în funcție de proiecte, diferiți muzicieni (nai, pian, vioară, bas, percuții etc.).

Dupa o scurta prezentare, pentru cei care ii cunosc muzica si sunt fani, sa stiti ca Marius are pregatit un program intreg de concerte special pentru voi. Puteti consulta programul:

Afis-turneu-martie

Calitate și pasiune. Acestea sunt ideile cu care am plecat eu ieri de la Social Media Summit București. Da, știu poveștile cu “mafia din blogosferă” (o simt și eu zilnic, dar doar după prânz), cu “sunt bun și nu mă vede nimeni” (acum na, după ce i-ai înjurat pe toți…) și toate celelalte. Sunt perfect reale, dar… Credeți că în alte domenii e altfel? Vreți să vă povestesc cum se promovează în sistemul universitar sau care sunt taberele din muzica folk, cine cu cine e prieten? Nu fac obiectul discutiei noastre.” Mai multe idei si impresii pe blogul lui dar si pe facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s