Casatoria – o carte in care primul capitol e scris in poezie , si celelalte in proza.

Cu toate avem în minte un bărbat ideal, cum trebuie să arate, cum trebuie să miroasă, cum trebuie să se poarte, etc. Aşa începe orice poveste, băiatul din autobuz… băiatul de pe stradă, băiatul din cartier. În cazul meu, băiatul din autobuz, a dat planurile peste cap, cu parul lui, cu vocea, cu parfumul şi aftershave-ul. Toate m-au influenţat. Totul a început cu “Staţi aşa să vă explic…” de acolo m-am pierdut. Privirea lui, căt şi gestul de a ajuta pe cineva, nu m-au impresionat atât de mult cât m-a impresionat mirosul lui. Cu riscul de a mă repeta, a fost magnific.

Debea suntem prieteni şi eu deja fac planuri de nunta. Nunta este momentul în care totul devine la comun. Nu mai sunt grijile mele, sunt acum grijile noastre. Nunta reprezintă pasul pentru care ne pregătim cu toţii, momentu în care trăim pentru alt cineva.

Casătoria este acea relaţie între bărbat şi femeie în care independenţa este egala, dependenţa – mutuală, iar indatorirea – reciprocă.

Acel moment în care partenerul drag şi mult iubit, se coboară pe un genunchi şi îţi cere se îi fii presoana cu care se va trezi în fiecare dimineaţă, persana care îi va fi la bine şi la greu, acel moment în care realizezi că tu esti acea persoană, sunt momente de neuitat.

“O femeie frumoasă place ochilor, o femeie bună place inimii; una este o bijuterie, cealalta este o comoară.” – Napoleon

De aici decurg clipele frumoase, nu stresul ca nunta să fie perfectă, întrucat nu s-a auzit de asa ceva, momentul în care alegi tortul, fiecare cu gustul lui, momentul în care alegi restaurantul, fiecare o să aleagă alt restaurant mai romantic ca celălalt, la mâncare…. la muzică, fiecare va trebui să decidă care va fi “gustul lor”.

Vorbim însa de nunţi din secolul XXI, secolul vitezei şi al tehnologiei, aşa că putem aduce în discuţie şi acele filmari profesionale, pe cere le dorim. Un prim site care mi-a atras atenţia este acesta: http://www.studioblitz.ro/  .

Ca moment al perfecţiunii, în zilele de azi accentul cade pe imortalizarea acestora. Nu toata lumea are viziune şi inspiraţie atunci cand ţine un aparat în mana, de accea au aparut şi cameraman nuntă. Este asociat cu o persoană care îţi va garanta ca totul o să iasă perfect şi că nu o sa uiţi aceast eveniment, prin faptul că vei putea viziona acele poze şi filmari până o sa se strice calculatorul.

Un videograf profesionist stie să transmită desfăşurarea unui eveniment, dar nu are resursele necesare de a transmite legătura existentă între miri. Videograful este acea persoană care îţi creează şi îţi transmite un mesaj prin filmarile şi editările sale. Este creatorul unor momente şi stări. Filmul nunţii nu înseamnă “un ruj” sau “o maşină”. Este o poartă catre tot ce ia însemnat tu în trecut. Sunt convinsă că multe persoane aleargă spre această poartă pe care nu o pot cumpara cu bani.

Accesaţi site-ul http://www.studioblitz.ro/ pentru a vedea câteva imagini şi filmuleţe despre viziunea fotografilor, pregătirea şi echipamentul lor.

photo-php

Va sfătuiesc să stabiliti de la bun început tot ce vă doriţi de la videograful nuntii voastre. Insa în ziua nuntii lasaţi-l să-şi facă treaba. Acorda-ţi suficient timp pentru ca atăt videograful cât şi fotograful să poată să surprindă “momentele speciale”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s