Lenjerii de pat #2

Nu exista nici o indoiala ca cele mai bune lenjerii de pat sunt cele din bumbac. Fibra naturala este placuta la atingere, lasa pielea sa respire , se intretine bine si usor pentru foarte multa vreme. Sunt putine alte lucruri mai placute decat sa te cuibaresti in lenjerii de pat din bumbac fin, dupa o zi plina. Iar daca alegi o lenjerie de pat cu flori sau cu alte modele vesele va fi ca si cum ai dormi in poiana zanelor.

Cand cumperi o  lenjerii de pat trebuie sa iei in calcul cateva secrete care determina calitatea produselor.
Ideale,  pentru durata de viata si pentru avantajele pe care le implica intretinerea, sunt lenjerii de pat Pucioasa. Conteaza atat densitatea cat si tipul de tesatura din care sunt fabricate.
_vyr_782img604Aspectul este un alt indicator esential al calitatii, iar finisajele sunt proba esentiala pe care trebuie sa o iei in calcul cand vine vorba despre lenjerii de pat. O lenjerie de pat de cea mai buna calitate va arata ireprosabil. Intensitatea culorilor, stralucirea materialului sunt amanunte care indica calitatea reala pe care o au lenjeriile de pat.
Evalueaza posibilitatea ca lenjeria de pat sa se scamoseze, si poti face asta analizand textura materialului. O lenjerie de pat cu adevarat calitativa este perfect neteda, iar tesatura este egala si regulata, ceea ce elimina riscul scamosarii, chiar si dupa multe cicluri de folosire.
In general una din principalele conditii este grosimea, criteriu pe care trebuie sa-l indeplineasca obligatoriu o lenjerie de pat de foarte buna calitate.
_vyr_554img440-3Finetea materialului conteaza la fel de mult si vine din calitatea fibrelor si a bumbacului folosit, dar este si un bun indicator pentru modul in care au fost tesute, finisate, inalbite si, ulterior colorate si/sau imprimate. Ia in calcul ca vopselele folosite trebuie sa fie de buna calitate si sa reziste in timp.
Cand alegi lenjerii de pat outlet tine cont de modul in care acestea pot fi spalate. Cele de calitate se curata la temperatura scazuta, se calca usor si isi pastreaza aspectul si dupa multe cicluri de folosire.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s