Painea deschide orice gura

Este un fapt conoscut ca bucataria este o arta, pe care nu multi doresc sa si-o insuseasca. Pentru cei neexperimentati Vegeta vine in ajutorul vostru.

Fie ca nu avem timp fie ca ne aflam pentru prinma data fata in fata cu bucataria, tot ce trebuie sa facem este sa abordam cea mai usoara reteta. Spre exemplu, pentru o supa, curatam legumele si la punem intr-un vas cu apa, apoi adaugam vegeta si lasam la fiert. Nimic mai simplu.

La fel si in cazul fripturii, bate carnea si o condimentam cu vegeta apoi bagam carnea la cuptor.

Vegeta a pornit in cautarea acelui cineva care să fie blogger oficial Vegeta pe parcursul unei luni de zile şi şi-ar dori ca acesta să fie membru Blogal Intiative. Acum, dacă ţi-am spus că suntem în căutarea blogerului oficial Vegeta, să-ţi spunem şi ce ai de făcut ca să fii chiar tu acela, nu?

Pe mine m-ar ajuta sa devin blogger oficial Vegeta prin simplul fapt ca pot sa ofer mai mult ajutor si indrumare celor ce au nevoie sau se simt straini in bucatarie. Desi blogul meu nu este unul culinar, asta nu inseamna ca nu am vazut o bucatarie si nu stui ce s fac cu ea, nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s