Nu numai tu…

Între 23 aprilie şi 3 mai 2015, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României va pedala 1000 de kilometri alături de campionul național la ciclism, Alex Ciocan, dar şi de alţi biciclişti care vor să li se alăture. Traseul porneşte din Sighetu Marmaţiei şi continuă în Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, Călărași şi Constanța. Scopul este strângerea de fonduri pentru implementarea unui proiect naţional care să-i apropie pe copii de lectură. De fapt, vorbim de o strângere de fonduri cu ajutorul căreia să fie implementat programul „Cărţile copilăriei” în cât mai multe locuri din ţară.

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”,10 orașe în 9 zile pentru promovarea lecturii.
ASR Principele Nicolae al României va pedalapeste 1.000 de kilometri alaturi de campionul național la ciclism,Alex Ciocan, și importanți oameni de afaceri din țară,în beneficiul proiectelor inițiate de Asociația Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel național.
Toate fondurile strânse vor fi direcționate pentru donații de carte în mediile defavorizate și oricine dorește să susțină inițiativa poate contribui cu o donație pe site-ul http://www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicleta .
Turul ciclist caritabil“Cărțile copilăriei pe bicicletă” esteun eveniment unic în România, se va desfășura în perioada 23 aprilie–3 mai și va traversa 13 județe în 9 zile, din Sighetu Marmației până în Constanța.
Toți cei care doresc să participe la eveniment sunt invitați să se alăture gratuit pe bicicletă, de la intrarea în oraș ele parcurse pe traseu până la punctele de intâmpinarea plutonului de cicliști.
Și tu poți deveni eroul copiilor care nu au acces la cărți!

Susține echipa noastră de fundraiseri cu o donație și ajută-ne să oferim o experiență deosebită copiilor care nu au acces la cărți. Află mai multe despre rezultatele campaniilor noastre și ajută-ne să creștem gradul de lectură la nivel național.

Poți dona și direct în conturile noastre:

Cont IBAN nr. RO62OTPV113000823980RO01 sau RO19OTPV113000823980EU01, deschise la OTP BANK sucursala Băneasa pentru Asociația Curtea Veche

Afis_tur_ciclist_Asociatia_Curtea_Veche

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s