Padurea a inlocuit plimbarea?

Poate ca titlul pare un pic ambiguu, aluzia este de iesire apara si modul de a petrecem timpul.

Pentru mine plimbarea afata a fost acaparata de ideea iesirii la padure, unde ma apropii mai mult de natura si ma indepartez de galagia orasului.

Dar chiar si asa este nevoie de minimul de confort, in timp  ce in parrc , ttot gasesti o banca pe care sa te asezi, la padure vii matalita cu tot ce iti trebuie. Si cum e romanul, merge cu toata casa dupa el, asa suntem si noi. Baga scaune, pavilion, masa, vase, si mereu uita cate ava a casa. Ba jarul, car avem copaci uscati si o secure cu noi, ba uitam securea si luam jarul. Mai des uitam insa seurea intrucat e foarte mare si cam nu ne sare in ochi.

Am gasit pe TotalMag un topor de buzunar. Ce spun ei:

Este unealta tactica suprema. Cantareste foarte putin, pentru a putea fi carat toata ziua fara sa va oboseasca, iar lama prezinta un tais lat si usor curbat, cu potential urias pentru taiat, despicat, lovit sau ciopartit. Capul toporului este construit din otel inoxidabil 420. Designul implica o teapa ascutita ce completeaza foarte bine lama, facand din M48 o unealta eficienta de aparare si de efractie, dar si de supravietuire.

img.php

Urmeaza sa vedem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s