În pas cu tehnologia

Bună tuturor, astăzi abordăm un subiect sensibil pe piaţa tehnologică, şi acuma bătaia pentru supremaţie între Apple şi Samsung. În timp ce o firmă căuta să adauge performanta altă încearcă să creeze accesorii care să facă totul mai uşor. Nu de mult am văzut un videoclip care prezenta telefonul universal.
Ca orice posesor de tehnologie, fie trebuie să fie pregătit pentru un semn devastator, cum ar fi semnul că ţi se descarcă bateria la telefon, fie să ai accesoriile potrivite pentru orice situaţie (o folie de sticlă pentru telefon, un clip pentru a prinde telefonul de geam ca să vezi tot şi să nu ai probleme la condus sau o baterie externă sau un stick pentru poze). Ce am enumerat sunt doar câteva din accesoriile la îndemâna tuturor, dar am să vă prezint şi alte accesorii care parcă sunt scoase din filmul cu James Bond.

product-31740-Universal-Selfie-Lens-Wide-Angle-Silver
Să începem în forţă. În zilele de astăzi este la modă ideea de SELFIE. Cu stic sau fără stic, dar v-aţi gândi să cumpăraţi cu clips cu lentile. Şi uite aşa se pot transforma pozele banale în unele profesionale.. Nu numai pentru selfie se poate folosi, lăsaţi-vă imaginaţia să curgă. Pachetul vine şi cu un săculeţ şi un capac de protecţie. Funcţionează şi cu talbete şi cu telefoane de orice marcă.

product-31683-iPhone-6-5s-5c-5-Smart-Lightning-Cable-MFI-White-amp-Red

Acum că am început în forţă să trecem la următorul produs pe care îl consider genial. Un cablu de încărcat telefoane (l-am ales pe cel pentru Iphone, întrucât mă interesează, dar există şi pentru Samsung). Acest încărcător minune este dotat cu led şi poate să îţi spună starea bateriei fără să fiţi nevoit să deblochezi telefonul. Ledul poate să îţi comunice atunci când telefonul este încărcat sau nu. Dar asta nu este tot, îţi oferă şi mai multă viteză, atunci când încerci să transferi datele din calculator pe telefon. Asta pare un pic suspicios având în vedere faptul că încărcătoarele de iphone originale au ajunsă să aibă un preţ fantastic şi toată lumea prefere chinezisme la care te mai şi electrocutezi cu ele. Acest cablu de care vorbesc eu este certificat Apple MFI (Made for Ipod, Iphone şi Ipad), deci suntem în regulă.

Ultimul produs dar nu şi cel din urmă este un acumulator extern. Carcasa realizată integral din aluminiu oferă un aspect deosebit şi asigură o eficienţă energetică sporită datorită răcirii optime a circuitelor electronice. O prismă poate răspândi lumină într-un spectru complet de culori. Exact aceasta a fost sursă de inspiraţie pentru designul acumulatorului X-Light. Cele şapte culori ale curcubeului îţi vor indica nivelul de energie al acumulatorului. Vine în pachet cu un cablu Usb deconectare la sursa de energie şi de un manual de utilizare. Există şi acumulatori de aceiaşi competenta şi pe alte nuanţe: gold, pink, silver.

product-30291-iCharge-X-Light-Aluminum-6200-mAh-Li-Polymer-Silver product-30292-iCharge-X-Light-Aluminum-6200-mAh-Li-Polymer-Gold product-30293-iCharge-X-Light-Aluminum-6200-mAh-Li-Polymer-Pink
Pentru mai multe accesorii puteţi vizita pagina de facebook a firmei Vetter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s