Cum ne alegem furnizorul de energie electrica si de gaz?

Hello people,

După cum aţi aflat de prim toate mijloacele de publicitate, s-a ajuns la o decizie în legătură cu furnizarea de electricitate şi de gaz, acea decizie priveşte oportunitatea consumatorului de a alege propriul furnizor de la care să accepte ofertă şi să nu mai fie constrâns de decizia masei de oameni.

Cred că nu numai eu am primit în cutia poştală diferite pliante cu furnizor de energie electrică mai ieftină şi toate oportunităţile pe care aceştia le oferă. Consider că este o liberalizarea pieței de energie şi gaz această decizie de a lăsa fiecare individ să îşi aleagă furnizorul.

Am văzut oferta furnizorului Restart Energy şi am rămas complet surprinsă. Aceasta companie ofera o campanie pentru toti utilizatorii care opteaza pentru schimbarea furnizorului de energie sau gaz in perioada acestei campanii primesc gratuit un set de 3 becuri cu LED si participă automat la tragerea la sorti pentru un telefon iPhone7.“EȘTI PREGĂTIT PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE FURNIZARE?

Beneficiile care mi-au sărit în ochi şi nu le-am mai întâlnit la alţi furnizori de pe piața liberă, este acela că se poate plăti factura utilizand si cardul Lioness, pentru a primi CashBack înapoi la plata facturii.

Acest beneficiu este aproape unic dacă mă întrebaţi pe mine întrucât, cel puţin în oraşul meu, nu am văzut un furnizor care să promită atât de mult. Asta ar însemna o energie mai ieftină şi un ga mai ieftin. Crearea unui cârd Lyoness este gratuită şi beneficiile sunt destul de mari.

Un alt avantaj care este adaptat zilelor noastră este modalitatea de a lua legătura cu aceştia în caz de nevoie sau de o urgenţă. Astfel, biroul de relaţii cu clienţii este deschis 24/24 dar şi pe canalele de contactare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online şi numere de urgenţă disponibile.

Asta înseamnă că nu vom mai sta cu orele în telefon aşteptând să se întâmple vreo minune şi să ne răspundă cineva. Cu toţii ştim că atunci când dăm un telefon la gaz/curent/telefonie, nu sunăm că ne place să stăm la discuţii cu ei despre nemurirea sufletului, ci avem o problemă, dar unii furnizori nu înţeleg asta. Apreciez când cineva ia atitudine şi pune interesele clientului mai presus de propriile obiective.

Puteti crea propria oferta de energie electrica si gaz pentru a sa mula si mai bine pe nevoile voastre, iar de  aceasta oportunitate puteti beneficia chiar de la furnizorul Restart Energy.

Tocmai de aceea vă îndemn să cercetaţi piaţa de oferte în ceea ce priveşte schimbarea furnizorului de electricitate şi gaz, înainte de a face pasul în acest sens, deoarece după cum aţi văzut aceştia se întrec în oferte şi e bine să o alegeţi e cea mai adecvată nevoilor voastră.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s