Saved in time

Hello,

Astăzi am să abordez un subiect are pentru unii între noi, pare un adevărat coşmar. Mă refer în aceste rânduri despre acele situaţii în care primeşti un mesaj drăguţ pe telefon care t informează că ai mă puţin de 20% baterie pe telefon.

Ştiţi? Acel moment când nu sunteţi lângă o priză, eventual sunteţi la un concert, unde live-ul pe Facebook este prioritatea numărul 1sau vă faceţi un selfie aproape de scana sau chiar filmaţi un moment de ne uitat… Da, cu toţii am trecut pe acolo şi ce pot spune, senzaţii tari ne oferă telefoanele noastre.

Dar să nu uităm că mai avem o salvare, BARATERIILE PORTABILE. Dacă nu aveţi înseamnă că nu prea ieşiţi din casă, dar nu o spun cu gând rău şi asta este realitatea. Nu de puţine ori nu am putut ieşi din şedinţe sau nu am putut imortaliza câteva peisaje spectaculoase din cauza bateriei insuficientă :(( .

Am să vă dau un exemplu de situaţie unde am fost chiar salvată de  Bateria Externă Unică De Urgenţă ABC Tech Bateria Externă Unică De Urgenţă ABC Tech.

Eram la mare cu prietenii mei, după o petrecere ce a ţinut până dimineaţă, ne-am decis să prindem răsăritul pe malul mării. Când am dat să ies pe uşă am observat că mai aveam 1% baterie.

2017-09-05 19.39.29

Eram în extaz, mă şi gândeam, făceam calcule, cam cât timp îmi ia să fac 10% şi să ies afară, cam în cât timp iese soarele pe cer şi dacă mai am timp. Toţi colegii mei trăgeam de mine şi nu voiam să stric atmosfera.

Atunci am testat  Bateria Externă Unică De Urgenţă ABC Tech, aceasta baterie vine în 2 modele, atât pentru IPhone cât şi micro USB, iar spre bucuria noastră, se poate cumpăra fie de pe QuickMobile fie de la toate festivalurile renumite din toată ţara.

2017-09-05-19-39-29-4.jpg

Aşa că am ieşit afară fără probleme şi am imortalizat câteva peisaje superbe, pe care le împărtăşesc cu voi.

17855153_10213073882101261_1671329443723368856_o.jpg

Aceste baterii externe beneficiază de un program de Buy Back, de la punctele selectate din măriile oraşe. Aveţi posibilitatea de a alege între următoarele cadouri: un spinner, o cafea sau o mască de faţă.

Enjoy~!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s